Vista ve XP için başlat menüsü

Genç arkadaşlarım, Klasik başlat menüsünden sıkılanlara ücretsiz bir alternatifim var : Vista Start Menu. İndirin, deneyin…

“Vista Start Menu” yazılımı Windows Vista ve XP’nin başlangıç menüsü yerine geçiyor ve programlara erişimi hızlandırıyor.

Ücretsiz program tüm menü girdilerine sabit bir yer atıyor ve bu yer bir programı kaldırsanız dahi yok olmuyor. İnsanın görsel hafızasının program ikonlarının yerini daha iyi anımsadığı mantığını baz alarak kısa bir süre içinde istediğiniz girdiye çok daha hızlı ulaşmanızı sağlıyor.

Araştırdım aracı kurduktan sonra bir sonraki açılışta başlat menüsüne tıkladığınızda bir çok önemli fonksiyona doğrudan erişebileceğiniz büyük bir pencere açılıyor.Buyrun buradan bedava indireblirsiniz//explorador//

Download: Vista Start Menu

Bu yazımızı okuyan 970. takipçimizsiniz.

Fatih Alan

1980 Konya doğumlu. İlk, Orta ve Lise eğitimini Konya'da tamamladı. Amerika Kentucky Üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyatı bölümü mezunu. Anadolu Üniversitesi Dış Ticaret Bölümü öğrencisi. Yurt içi ve yuırt dışında Yöneticilik, Mali İşler ve organizatör olarak farklı firmalarda görev aldı. Bursa'da Turizm sektöründe Otel'de Yönetici olarak görev yapmakta. Hobileri arasında Motorsiklet, Spor, Kişisel gelişim eğitimleri ve kitap okumak gelir. İngilizce ve Arapça bilmekte, Evli ve bir çocuk babası.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir