Kendi Sitenizi Yapmaya Ne Dersiniz?

Evet kendi sitenisini yapmak isteyen ve site yapma hakkında fazla bilgisi bulunmayan genç arkadaşlara müjde.Artık herkez kendi sitesini kolaylıkla yapabilecek.

Günümüz tknolojisinde artık internet kullanımı hızla artmış durumda.Hemen hemen herkezin bir websitesi var.Tabi bu websitesini oluşturmak için ise belli bir bütçe, gereği kadar program bilgisi ve programlama dili gerekmekte.Peki bunların başka bir yolu veya çaresi yokmu ? sorusu geliyor hemen akıllarımıza.Üstelik yeni kullanıcılar için de haylice zor bir durum ama Webplus Starter Edition hemen yeni kullanıcıların imdadına yetişmekte.

Bu site size fazlasıyla yardımcı olacaktır.Site yi ziyaret edebilirsiniz ve ücretsiz üyelik de çok kolay.Sizlere sitenin adresini veriyorum ve diyorumki e hadi kolay gelsin size. www.serif.com

Bu yazımızı okuyan 958. takipçimizsiniz.

Fatih Alan

1980 Konya doğumlu. İlk, Orta ve Lise eğitimini Konya'da tamamladı. Amerika Kentucky Üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyatı bölümü mezunu. Anadolu Üniversitesi Dış Ticaret Bölümü öğrencisi. Yurt içi ve yuırt dışında Yöneticilik, Mali İşler ve organizatör olarak farklı firmalarda görev aldı. Bursa'da Turizm sektöründe Otel'de Yönetici olarak görev yapmakta. Hobileri arasında Motorsiklet, Spor, Kişisel gelişim eğitimleri ve kitap okumak gelir. İngilizce ve Arapça bilmekte, Evli ve bir çocuk babası.

2 thoughts on “Kendi Sitenizi Yapmaya Ne Dersiniz?

  • 16 Ocak 2011 tarihinde, saat 20:34
    Permalink

    yeni yasaya göre her firmanın web sitesi olması gerekiyor, en azından bu işden para kazanmak için olmasada kendi işyerleri ve kurumları için web site yapmayı öğrenmeliler veya en azından bilgi edinmemliler…

  • 16 Ocak 2011 tarihinde, saat 20:49
    Permalink

    Evet kardeşim admin haklısın.Artık Websitesi bir zorunluluk ve herkezin websitesini kullanması ve yapmasını bilmesi gerekiyor.Bu programda gayet kolay ve öğretici umarım yardımcı olur.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir