“Sevinç” konulu fotoğraf yarışması

Boyner Mağazaları bu yıl 6.’sını düzenlediği “Sevinç” konulu fotoğraf yarışması ile fotoğraf sanatına gönül verenleri davet ediyor. Boyner Mağazaları bu yıl altıncısını düzenlediği fotoğraf yarışması ile amatör veya profesyonel olarak fotoğraf sanatıyla ilgilenenleri bu kez yepyeni bir konu için bir araya getiriyor. Boyner Mağazaları’nın Fotoğraf Dergisi ile birlikte düzenlediği yarışmanın bu yılki konusu “Sevinç” olarak belirlendi. Çağlar boyunca insanoğlunun en çok dışa vurduğu duygusu olan, sanatın pek çok alanına ilham veren ve ölümsüz eserlere konu olan, savaş destanlarından mitolojik efsanelere kadar her toplumda yer bulan, sevinç; bu kez fotoğraf karelerinde hayat bulacak. Sevincin farklı halleri, yarışmacıların yorumlarıyla objektiflerde ölümsüzleşecek.

Dünyaya bir objektifin gözünden bakarak hayatın en önemli anlarını ölümsüzleştiren, bir kareye sayısız anlam sığdıran fotoğraf sanatı ile ilgilenen amatör ya da profesyonel herkesin davetli olduğu yarışmaya, her aday renkli veya siyah beyaz, en fazla dört çalışma ile katılabiliyor.

Ünlü sanatçılar, akademisyenler ve yayıncılardan oluşan seçici kurul 15 Mart 2012 tarihinde toplanacak ve tarafından yapılacak değerlendirmenin ardından sonuçlar, 21 Mart 2012’de açıklanacak. 5 Mart 2012’e kadar başvuruların alınacağı yarışma hakkında ayrıntılı bilgiye www.boyner.com.tr ve www.fotografdergisi.com adreslerinden ulaşılabilir.

Boyner Mağazaları ve Fotoğraf Dergisi işbirliğiyle düzenlenen yarışmanın dereceye girenleri, değerli ödüllere sahip olacak. Amatör ya da profesyonel tüm sanatçıları aşk için deklanşöre basmaya davet eden yarışmaya başvurmak için katılım formlarını Boyner Mağazaları’ndan temin edebilirsiniz.

Ödüller:

Birinciye: 5000 TL tutarında Boyner Hediye Çeki

İkinciye: 4000 TL tutarında Boyner Hediye Çeki

Üçüncüye: 3000 TL tutarında Boyner Hediye Çeki

3 adet mansiyon ödülü: 500 TL tutarında Boyner Hediye Çeki

Sergileme: 100 TL tutarında Boyner Hediye Çeki (En fazla 30 eser sergilemeye alınacaktır)

Seçici Kurul:

(Soyadı sırasına göre)

Merih Akoğul – Fotoğraf Sanatçısı

Şerif Antepli – Fotoğraf Dergisi İmtiyaz Sahibi

Ömer Serkan Bakır – Fotoğraf Dergisi Yayın Yönetmeni

Prof. Güler Ertan – Arel Üniversitesi GSF Dekanı

Prof. Sabit Kalfagil – Marmara Üniversitesi GSF Fotoğraf Bölümü Öğretim Üyesi

İbrahim Zaman – Fotoğraf Sanatçısı

Başvuru Adresi:

Fotoğraf Dergisi – Boyner Fotoğraf Yarışması 2011

Şehit Muhtar Cad. No: 22 K: 1

34437 Taksim – İstanbul

Tel: 0212 256 92 58

gulbin@antyayincilik.com

* Yarışmamız Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu (TFSF) tarafından desteklenmektedir. TFSF Destek No: 2011/52

* Yarışma sonuç değerlendirmesi sırasında TFSF Temsilcisi bulunacaktır.

Bu yazımızı okuyan 1.684. takipçimizsiniz.

gencyolcular

Genç Yolcu 2005 yılında #BirlikteKeşfedelim sloganıyla Gezi • Kültür • Sanat alanında yayın hayatına başlamıştır. İletişim: bilgi@gencyolcu.com

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir