2010 AÖF Kayıt Tarihi

2010 Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Sistemi (ÖSYS) sonucunda açıköğretim sistemiyle öğretim yapan Açıköğretim, İktisat, İşletme Fakültelerine yerleştirilen adayların kayıtları “İnternet Başvuru” ve “AÖF Bürolarından Kayıt” olmak üzere iki aşamalı yapılmaktadır. İnternet başvuru ve kayıt tarihleri basında, AÖF bürolarında ve http://www.anadolu.edu.tr adresindeki “Açıköğretim” kısmında duyurulmakta ve adayların adreslerine kayıt sürecini açıklayan mektup postalanmaktadır.

2010-2011 öğretim yılı planlanan internet başvuru ve kayıt tarihleri aşağıda verilmiştir.

İnternet Başvuru Tarihi 20 Eylül 2010 – 15 Ekim 2010
AÖF Bürosundan Kayıt Tarihi 20 Eylül 2010 – 12 Ekim 2010
AÖF Bürosundan Mazeretli Kayıt Tarihi 13 – 14 – 15 Ekim 2010

Adaylar, http://aofkayit.anadolu.edu.tr adresinde “ÖSYS Yeni Kayıt” linkini tıklayarak internet başvurularını yapabilirler. (Site internet başvuru tarihleri içerisinde aktif hale getirilecektir.)

İnternet sitesinden başvuru yapmak, yazıcıdan döküm almak ve bankaya gerekli ücreti yatırmak kayıt için yeterli değildir. Kayıt kılavuzunda açıklanan tüm kayıt belgelerini, kayıt süresi içerisinde mutlaka AÖF bürosuna teslim etmeniz, Öğrenci Bilgi Formunu onaylatarak geri almanız gerekmektedir. Aksi takdirde kaydınız yapılmaz.

Başvuru ve kayıt işlemleri hakkında detaylı bilgi edinmek için 2010-2011 Öğretim Yılı İnternet Başvuru ve Kayıt Kılavuzu’nu inceleyebilirsiniz. Kılavuza erişmek için burayı tıklayınız.

Bu yazımızı okuyan 1.158. takipçimizsiniz.

gencyolcular

Genç Yolcu 2005 yılında #BirlikteKeşfedelim sloganıyla Gezi • Kültür • Sanat alanında yayın hayatına başlamıştır. İletişim: bilgi@gencyolcu.com

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir