MÜSİAD garajdaki dahi gençlere sesleniyor

İlki geçtiğimiz yıl düzenlenen ve büyük ilgi gören 50 bin YTL ödüllü Bilgi Teknolojileri Proje Yarışması’nın (BİLTRONİK) ikincisi için başvurular devam ediyor.

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) tarafından bilgi teknolojileri (BT) sektörünü teşvik etmek üzere düzenlenen “Biltronik – Bilgi Teknolojileri Proje Yarışması”nın ikincisine başvurular başladı. Geçtiğimiz yıl 500’ün üzerinde başvuru alan projeye bu yıl 1000’e yakın genç dâhinin başvurması bekleniyor.
 
“Biltronik 2008” – Proje Yarışması’na üniversitelere devam eden lisans veya lisansüstü öğrenciler ile yeni mezun olmuş olan üniversite öğrencileri başvuruda bulunabilecekler.
 
Toplam 50 bin YTL’lik parasal ödül ve dizüstü bilgisayarlar dağıtılacağı yarışma için son başvuru tarihi 28 Kasım 2008 Cuma olarak belirlendi.

Yarışma ile ilgili tüm bilgiler ve katılım şartları “Biltronik – BT Proje Yarışması”nın resmi sitesi http://www.biltronik.org adresinden temin edilebiliyor.
 
Hedef, genç dâhileri teşvik etmek

Bu yazımızı okuyan 951. takipçimizsiniz.

Fatih Alan

1980 Konya doğumlu. İlk, Orta ve Lise eğitimini Konya'da tamamladı. Amerika Kentucky Üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyatı bölümü mezunu. Anadolu Üniversitesi Dış Ticaret Bölümü öğrencisi. Yurt içi ve yuırt dışında Yöneticilik, Mali İşler ve organizatör olarak farklı firmalarda görev aldı. Bursa'da Turizm sektöründe Otel'de Yönetici olarak görev yapmakta. Hobileri arasında Motorsiklet, Spor, Kişisel gelişim eğitimleri ve kitap okumak gelir. İngilizce ve Arapça bilmekte, Evli ve bir çocuk babası.