En İyi Virüs Programı

VirüsMerhaba arkadaşlar,

Hepimizin aklına takılan  ” En iyi virüs programı “, ” en iyi antivirüs “, ” en iyi antivirüs programı “, ” en iyi virüs tarama programı ” hangisidir sorusuna cevap olması düşüncesiyle sizlerle konu hakkında bildiklerimizi paylaşmak istedik.Virüs latince zehir manasına gelmektedir. Canlılarda bağışıklık sistemini alt edip, diğer hücreleri enfekte ederek, yani diğer hücrelere bulaşarak kendilerini çoğaltırlar ve sistemi etkisiz hale getirirler.

Devamını okumak için tıklayınız.

Selam ve dua ile,
www.e-Kalem.com

Bu yazımızı okuyan 1.060. takipçimizsiniz.

e-Kalem

Bilgisayar & Internet, Sinema, Din, Yaşam ve Gündemdeki konular hakkında kendi düşüncelerini yazmaya çalışmaktadır. GençYolcu.com'da ve e-Kalem.com'da yönetici ve editör olarak görev yapmaktadır. Değerli yorumlarınızı sayfaların alt kısmından bizlere ve tüm okuyucularımıza ulaştırdığınız için teşekkür ederiz.

5 thoughts on “En İyi Virüs Programı

  • 07 Eylül 2009 tarihinde, saat 11:37
    Permalink

    Sayın e-Kalem, çok güzel bir yazı olmuş benim tercihim kaspersky…

  • 07 Eylül 2009 tarihinde, saat 13:29
    Permalink

    Teşekkürler Emre Bey, o sizin güzelliğiniz. Kaspersky en çok tercih edilen çok kaliteli bir virüs tarama programı, deneme süresi sonrası tanıdıklarının ürün anahtarını, lisans numarasını kullananların lisanslarını dolayısıyla kara listeye alıyor ve programınız güncelleme yapmıyor. Ama dediğiniz gibi kaliteli bir program.

  • 08 Eylül 2009 tarihinde, saat 08:57
    Permalink

    Bilgisayarım yavaş olduğu için Avast’ı tercih ediyorum. Çünki bilgisayarı çok fazla yormuyor. Belki bu çok aşırı tarama yapmadığı içindir ve bu yüzdende aşırı güvenlik sağlamıyordur ama bana yetiyor. Birde açılışta tarama ayarlanabilmesi güzel özellikleriden bir tanesi: sistem açılmadan tarama yaptığı için virüsler aktif hale gelmeden onları silmesi daha kolay oluyor. ESET NOD32 ise ikinci tercihim. Kaspersky yüksek güvenlik isteyenlere ve bilgisayarı hızlı ve yüksek donanımlı olanlara önerilir.
    Yazınız gerçekten çok bilgilendirici ve açıklayıcı olmuş tebrik ederim Talha Hocam.

  • 08 Eylül 2009 tarihinde, saat 10:53
    Permalink

    Muharrem Hocam, Avast tercih ve görüşlerinize tamamen katılıyorum. Ayrıca söylediklerinize bir de şunu ekleyebiliriz ki, internet olmayan bir bilgisayara kurulduğunda, internet olan bir yerden güncel virüs bilgi dosyaları indirilip kolayca programa eklenebiliyor. Tekrar yorumunuz için teşekkürler Muharrem Hocam.

  • 24 Eylül 2009 tarihinde, saat 13:47
    Permalink

    Sayın e-Kalem bilgi için teşekkürler benim tercihimde eset nod32 tam sürümünü kullanıyorum bilgisayarımıda kasmıyor

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir