2012 KPSS Ortaöğretim ve Önlisans Başvuruları

2012 KPSS Ortaöğretim ve Önlisans Başvuruları osym.gov.tr adresinden başladı. Son başvuru tarihi 4 temmuz 2012 tarihi. 2012 Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) Ortaöğretim ve Önlisans Başvuruları 18 Haziran-4 Temmuz 2012 tarihleri arasında yapılacağı bildirildi. Sınava katılmak isteyen adaylar, Kılavuz ile Aday Başvuru Formuna, başvurma süresi içinde ÖSYM’nin http://www.osym.gov.tr internet adresinden ulaşacaklardır. Kılavuz dağıtımı ve satışı yapılmayacaktır. Kılavuz bu adresten indirilebilir. http://www.osym.gov.tr/belge/1-13537/kpss-20121-tercih-kilavuzu.html Halk bank, Vakıf bank, Ziraat bank’a harcınızı yatırdıktan sonra bölgenizdeki okullardan birine gidin onlar size hangi okulda işlem yaptıracağınız hakkında bilgi verir. Gerekirse bölge milli Eğitim Müdürlüklerinden bilgi alınabilir.

2012 KPSS Ortaöğretim ve Önlisans Başvuruları osym.gov.tr adresinden başladı.  Son başvuru tarihi 4 temmuz 2012 tarihi. 2012 Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) Ortaöğretim ve Önlisans Başvuruları 18 Haziran-4 Temmuz 2012 tarihleri arasında yapılacağı bildirildi. Halk bank, Vakıf bank, Ziraat bank’a harcınızı yatırdıktan sonra bölgenizdeki okullardan birine gidin onlar size hangi okulda işlem yaptıracağınız hakkında bilgi verir. Gerekirse bölge milli Eğitim Müdürlüklerinden bilgi alınabilir. 

Elektronik Haber Ajansı (e-ha) muhabirinin edindiği bilgiye göre, 2012 Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) Ortaöğretim ve Önlisans Başvuruları 18 Haziran-4 Temmuz 2012 tarihleri arasında yapılacak. 

ÖSYM resmi web sitesinden yapılan açıklamada; “2012 Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS), ortaöğretim ve ön lisansdüzeyinde 23 Eylül 2012 tarihinde Pazar sabah ve Pazar öğleden sonra olmak üzere iki oturumda yapılacaktır. 2012-KPSS’ye ortaöğretim ve ön lisans mezunları ile mezun olabilecek durumda olan adaylar gireceklerdir.

Sınava başvurma işlemleri, 18 Haziran-4 Temmuz 2012 tarihleri arasında yapılacaktır. Başvurular, başvuru merkezlerince yürütülecektir. Ortaöğretim Kurumu (Okulu) Müdürlükleri ve ÖSYM Sınav Merkezi Yöneticilikleri KPSS’de başvuru merkezi olarak görev yapacaklardır.

Sınava katılmak isteyen adaylar, Kılavuz ile Aday Başvuru Formuna, başvurma süresi içinde ÖSYM’nin http://www.osym.gov.tr internet adresinden ulaşacaklardır. Kılavuz dağıtımı ve satışı yapılmayacaktır.

2012-KPSS Ortaöğretim/Önlisans Kılavuzunda; başvurma, sınav, değerlendirme ve yerleştirme ile ilgili ayrıntılı bilgiler yer almaktadır. Sınava başvuracak adayların bu kılavuzu dikkatle incelemeleri gerekmektedir. Adaylara ve kamuoyuna duyurulur.” denildi.  

Kılavuz bu adresten indirilebilir. http://www.osym.gov.tr/belge/1-13537/kpss-20121-tercih-kilavuzu.html  

2012-KPSS Ortaöğretim/Önlisans Başvuru Bilgileri:  http://www.osym.gov.tr/belge/1-13535/2012-kpss-ortaogretimonlisans-basvuru-bilgileri.html

Kaynak: (e-ha)

Bu yazımızı okuyan 1.098. takipçimizsiniz.

gencyolcular

Genç Yolcu 2005 yılında #BirlikteKeşfedelim sloganıyla Gezi • Kültür • Sanat alanında yayın hayatına başlamıştır. İletişim: bilgi@gencyolcu.com

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir