Bilişim Yıldızları

Türkiye Bilişim Derneği liderliğinde organize edilen Bilişim Yıldızları e-Dönüşüm Yarışması, T.C. Ulaştırma Bakanlığı, Bilgi ve İletişim Teknolojileri Kurumu, Devlet Planlama Kurumu, Bilişim STK’ları ve özel sektörün tam desteği ile gerçekleştirildi. Türkiye’nin her sahasında e-dönüşüme yapılacak yatırımı artırmak ve ülkemize gelişmiş ülkeler düzeyine taşıma yolunda ivme kazandırmak amacıyla düzenlenen Bilişim Yıldızları e-Dönüşüm Yarışması ödülleri sahiplerini buldu.

e-Ticaretten e-mobile, e-hizmetten e-devlet çalışmalarına kadar 11 ayrı kategoride 30’dan fazla ödülün dağıtıldığı yarışmada Türkiye’nin Bilişim Yıldızları’nı alanında uzman 25’den fazla jüri üyesi belirledi. Jüri değerlendirmesi yanı sıra, her seviyeden internet kullanıcısının halk oylaması da değerlendirmeye katıldı. Saygın ve geniş katılımla Kadir Has Üniversitesi’nde gerçekleştirildi.  

Kategorilerde aşağıdaki web siteleri ödüle layık görüldü:

e-Blog

 

e-Eğitim

 

e-Genç

 

e-Haber

 

e-Hizmet

 

e-İletişim

 

e-Kent/e-Şehir

 

e-Mobil

 

e-Sağlık

 

e-Ticaret

 

e- Devlet (e-tr)

 

En İyi Web Sitesi

Bu yazımızı okuyan 1.960. takipçimizsiniz.

gencyolcular

Genç Yolcu 2005 yılında #BirlikteKeşfedelim sloganıyla Gezi • Kültür • Sanat alanında yayın hayatına başlamıştır. İletişim: bilgi@gencyolcu.com

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir